Samenwerking
Deze collegereeks is een samenwerking tussen het platform Executive Finance, CM:web, Strategy Works en Vakmedianet.

Locatie
Landgoed Duin & Kruidberg
Duin- en Kruiderbergweg 60
2071 LE Santpoort-Noord
Routebeschrijving >>

Tijden
De masterclass vindt plaats op 2 dagen van 23 juni t/m 24 juni 2020. Ontvangst op dinsdag 23 juni is om 08:30 uur en het programma start om 09:00 uur. Het programma loopt door tot 20.30 uur en is aansluitend met een diner en overnachting. Op woensdag 24 juni is ontvangst om 08:30 uur en start het programma om 09:00 uur. Het programma loopt door tot 16:45 uur. Tussendoor krijgt u lunch en koffie/thee.

Inschrijfgeld
• Het inschrijfgeld bedraagt € 2.295 per persoon, excl. btw.

De prijs is inclusief een certificaat van deelname van Executive Finance, CM:web en Strategy Works en een halfjaarabonnement op Executive Finance en documentatie.

Trainingen op maat
Zijn er binnen uw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met dezelfde leervraag of wilt u iedereen actief meenemen in een strategische verandering? Kies dan voor een training op maat. Samen ontwikkelen we een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op jullie behoeften. De leerdoelen, sprekers en te behandelen onderwerpen, oefeningen en voorbeelden stemmen we af op jullie wensen en dagelijkse praktijk.

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / de opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event / de opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag (inclusief indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl.

Verhindering
Bent u verhinderd en kunt u een college niet bijwonen? U kunt kosteloos een plaatsvervanger bij ons aanmelden. Dit kan via inschrijven@vakmedianet.nl.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.